BLI MED MEG PÅ TRENINGSLEIR

God dag sprekinger ! Nå har jeg akkurat tatt meg en liten pause fra masterskrivingen og tankene mine flyr mot sommerferien og aktiviteter jeg skal være med på da. En av de store tingene jeg skal dleta på i år er Idrettsleiren på Hove den 26. - 30. juni. Har skal jeg være hovedinstruktør på triatlongruppa og forhåpentlig vis får jeg være sammen med en sprek, ung gjeng som er fylt med treningsmotivasjon. 

Idrettsleiren er en leir for alle gutter og jenter i alderen 11 - 17 år og man har en rekke valgmuligheter for hvilken idrett man vil ha som hovedaktivitet. Hver dag består av rundt 6 timer med en eller annen form for aktivitet, enten hovedaktivitet, bi-aktivitet eller begge deler. Inni dette opplegget blir det også inkludert førstehjelpskurs og evt. turer. 

På ettermiddag/kveldstid fylles det opp med turneringer, underholdning, disco m.m før man går til sengs i det som må være en av norges største teltleirer. 

I fjor hadde jeg 12 deltakere på min triatlongruppe og jeg gleder meg masse til å se hvor mange spreke deltakere jeg får i år. Fjoråret besto av både svømming, sykling og løp, men høydepunktet var nok den flotte sykkelturen vi hadde fra Nelaug til Arendal. Under kan dere se noen bilder fra fjoråret. 

Er du i denne gjeldende alderen eller kjenner noen dette kunne passe for så sjekk ut leiren HER.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits