SESONGSTART OG HARRYTUR

God tidlig morgen spreke lesere. I morgen starter konkurransesesongen atter en gang og det hele skal kickes i gang med Fevik halvmaraton. Det er en fin og flat løype som kan gi meg en god indikasjon på hvordan løpeformen min er. Har jeg en perfekt dag er planen å løpe på sub 1 time og 20 min. Jeg er ikke helt nede i ønsket vekt, men håper å kunne slå fra meg likevel. 

Før den tid vender jeg i dette øyeblikk nesen mot Oslo og Sarpsborg for å hente litt varer fra forskjellige samarbeidspartnere, deriblant Salming, Birk Sport og 2XU. Dersom jeg ikke tar feil blir det nok en kjapp harrytur over til Svergie også. På denne turen har jeg også klart å lure med meg min gode venninne Marion og vi gleder oss som unger til at denne roadtripen skal bli et faktum. 

Så da er det vel ikke mer å si enn at det kommer til å bli en lang dag med mye kjøring. Stay tuned for her og på instagramen (sondresolheim) min for oppdateringer fra turen !  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits