TRÅDLØS TRENING

spons

Heisann spreke mennesker. Jeg er en person som må ha musikk i ørene når jeg trener, uansett om det er styrke, sykkel eller løp. Mitt største problem er bare at headsettets kabler stadig vekk er i veien og plager meg under treningen. Det har trolig gått så langt at andre folk har begynt å legge merke til det. For rundt fire uker siden ble jeg kontaktet av Rolf`s Elektro Kristiansand og de lurte på om jeg hadde muligheter for å teste ut et helt nytt trådløst headset  for de i sammenheng med trening. Headsettet jeg testet ut var Panasonic RP-BTD5-K. 

Etter å ha brukt headsettet i fire uker har jeg klart å få et inntrykk av hvordan det er. Mitt førsteinntrykk var at de satt godt og tight på hodet når jeg hadde dem på meg. De har komfortable øreputer og de hadde en silikonreim langds bunnen av hodebøylen, noe som fører til at de holdt seg på plass uansett hvordan jeg beveget meg. Lyden er veldig god dersom man liker å høre på rock og listepop. Beveger man seg innom sanger og sjangere som har dype basstoner synes jeg personlig de er greiere, men for personer som liker en skikkelig bass som kicker så vil dere nok ikke synes det er nok bass i disse. Det som likevel imponerte meg aller mest med headsettet var dens batteritid. Jeg har brukt det hver eneste dag og har kun trengt å lade det en gang ! Med en slik suveren batteritid knuser det andre headset som beats og bose på denne fronten. 

Jeg har virkelig gått inn for å stille meg nøytral til headsettet og finne noen å sette fingeren på, men klarer egentlig ikke å finne noen grove feil. De ser bra ut, er komfortable å ha på, ok pluss lyd, en suveren batteritid og de koster kun 890 kr. Er det noe å tenke på ?

Dersom jeg skulle lagt fingeren på noe så er det på noe så smålig som at ved bruk over 2 t begynner ørene mine å bli litt såre av trykket putene gir og de er litt ukomfertable dersom man har på briller av noe slag. Men dette er igjen veldig individuelt da vi er forskjellige i fasong og det trolig er en effekt de fleste "på øret" headset har.

Kjøp headsettet HER !

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits