RACE REPORT FEVIK HALVMARATON

Hei spreke lesere ! Da kan jeg herved starte dette innlegget med å si at jeg ligger i rute med tanke på min fysiske form. Under Fevik halvmaraton skulle all prestasjon under 1 time og 20 minutter indikere godformen før trisesongen starter i Bø om snaue to uker (Bø-sprinten). Jeg klarte denne tiden med god margin og passerte målstreken på 1 time 19 minutter og 22 sekunder aka GOOOD margin. Til tross for en liten muskeltensjon i høyre hamstring (bakside lår), klarte jeg å holde en god konkurransefart. 

Denne konkurransen vant jeg i fjor med tiden 1 time 20 minutter og 27 sekunder, men i år ble det et rotterace mellom meg og Trond Atle Smedsrud. Smedsrud ble hakket for sterk for meg og jeg måtte gi slipp etter passerte 13 km. Det var en kjip men riktig avgjørelse da jeg fort kunne møtt veggen dersom jeg hadde bestemt meg for å følge rykket hans. Han slo meg til slutt med rundt 3 minutter. Pappa er som regel alltid med som coach, fotograf og langer, noe som er fantastisk greit når man ikke klarer å få i seg drikke under drikkestasjonene. Her kan dere se at fattern langer meg rein energi fra Nutrixxion slik at jeg klarer å holde farten oppe de resterende 14 kilometrene. I år var det flere av mine gode venner som deltok under Fevik halvmaraton. Jeg og Jakub har alltid en intern konkurranse mellom oss når vi stiller sammen på startstreken, men i år fikk jeg vist han hvem som var sjefen (hvertfall frem til neste konkurranse). Som en trøstepremie fikk han denne gang et skap med noe å slukke sorgene med. 

I tillegg til Jakub, hadde jeg også fått med meg Natasha, Marion og Eline på løpet. Natasha hadde et mål om ny pers, Marion debuterte på distansen og Eline ble til pappas assistentfotograf da hun sliter med en prolaps i ryggen og ikke fikk lov til å starte av legen sin. Alle gjorde en fantastisk innsats og jeg må si det er gøy å se at fler og fler deltar på slike flotte arrangementer.   

2 kommentarer

sceneteppe

25.04.2016 kl.18:28

Jeg kommenterer sjeldent, men ville egentlig bare legge igjen et par ord om at jeg synes bloggen din er utrolig spennende og leser den fast!

Sondre

25.04.2016 kl.22:09

sceneteppe: Tusen takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits