RACE REPORT BØ-SPRINTEN

I helgen var triatlonsirkuset i full gang og Bø-sprinten sørget for et fantastisk arrangement som var en sesongstart verdig. For min del gikk konkurransen veldig greit. Jeg gjennomførte sterke prestasjoner innenfor alle de tre grenene, men hadde kanskje en litt for dårlig T1 og T2. 

Svømmingen var på 750 meter og gikk unna på 10 minutter og 33 sekunder. Jeg hadde i forkant blitt advart mot Eirik Ravnan (vinneren av Bø-sprinten 2016) og at han var en supergod svømmer som jeg ikke måtte prøve å henge meg på. Til tross for dette prøvde jeg å følge de første 100 metrene uten hell og kjørte de resterende metrene i min egen konkurransefart. 

Etter svøm hadde Eirik rundt 2 minutters ledelse på meg og jeg var foreløpig nummer to. 14 sekunder bak meg hadde jeg en annen sterk triatlet som vistnok skulle være ufattelig sterk på sykkel og løp. Da jaktstarten på sykkel var i gang visste jeg derfor at jeg ikke kunne spare på kreftene og kjørte bånn gass de 20 kilometrene på tiden 31 minutter og 44 sekunder. Jeg holdt forspranget stabilt og hadde 15 sekunders ledelse på nummer tre da det kun gjensto løping. 

Ut til løp følte jeg meg meget sterk og det viste seg at jeg hadde bra med krefter. Beina var litt gelè, men det må man jo tåle. De 5 kilometrene gikk unna på 17 minutter og 42 sekunder, noe som førte til en 2. plass. 

Nok en gang blir en positiv konkurranseform påvist og med 59 minutter og 59 sekunder har jeg nå en sub 1 time tid på sprintdistanse.

Det var mellom 20 og 30 deltakere i årets Bø-sprint og alle gjorde en fantastisk innsats. Jeg vil også skryte skyhøyt av studentene ved universitetet i Bø som arrangerer denne fantastiske konkurransen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits