SLUTTER MED BLOGGEN

Hei og hopp spreke mennesker ! Nå har det seg slik at jeg er i gang med siste innspurt av min masteroppgave og det er mye finpuss som må på plass før jeg skal levere oppgava den 1. juni. Derfor har jeg bestemt meg for å slutte å blogge frem til oppgava er levert. Det vil dermed ikke dukke opp noen blogginnlegg før 1. juni, men når denne dagen kommer er jeg atter en gang klar for masse blogging om mitt liv som satsende langdistanse triatlet og PT.  Jeg kan love dere masse kule bilder, flere treningstips og ikke minst konkurranser. 

Selv om bloggen blir lagt litt på siden, skal jeg love dere mange oppdateringer på min instagramkontoså følg meg gjerne. 

Én kommentar

Bjørn-Eriks blogg

18.05.2016 kl.09:35

morsom blogg

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits