IRONMAN 70.3 HAUGESUND ER ALT I MORGEN

Hei alle sprekinger !

Da var masterstudiet vel gjennomført og jeg kan fra nå av for fult ha fokus på det jeg virkelig synes er gøy, nemlig triatlonsatsningen. I dag morges ankom jeg den fantastiske vestlandsbyen Haugesund og det er akkurat i denne byen et av årets største høydepunkter går av stabelen om bare noen timer, nemlig Ironman 70.3 Haugesund. I dag gikk store deler av dagen med til å sjekke inn på hotell, registrere meg, sette på plass sykkel og annet nødvendig utstyr i skiftesonen og ikke minst hilse på mine fantastiske sponsorer Salming og Rudy Project. 

Som sagt er det kun få timer igjen til start og planen er å stå opp klokken 04.30, ta meg en god dusj og forberede det mentale til konkurransen. Videre klokken 05.00 er det frokost, hvor jeg mest sannsynlig ikke kommer til å hive i meg det store av mat. Kanskje blir det litt juice, yoghurt og frukt men det er viktig at jeg klarer meg gjennom konkurransen uten å måtte ty til do-besøk, det er noe man ikke har tid til. Videre går turen opp til skiftesonen ca klokken 06.00 hvor jeg atter en gang skal sjekke at alt er som det skal og den videre mentale prosessen kan fortsette. Etter det er det bare å vente på startskuddet som for min del går ca 08.10. 

Personlig føles kroppen frisk og rask ut og jeg har forhåpninger om å perse dersom forholdene er gode. Svøm og løp skal gå greit, men spørsmålet er hvor sterk jeg kan være på sykkeldelen. Målet for i år blir som sagt en ny pers som da vil si at jeg må gjennomføre de 1,9 km svøm, 90 km sykkel og 21,1 km løp på under 4 t og 27 min, men klaffer alt er drømmen å kjøre en sub (under) 4 t og 15 min konkurranse. 

Dersom du vil følge med på meg eller arrangementet i sin helhet, vil det være fult mulig via: Ironman.com eller på TV2 Sumo. Dersom dere vil følge meg personlig må dere inn på Ironman.com for så å søke etter arrangementet og søk etter atlet/utøver. Videre kan du søke på BIB-nummeret mitt eller navn (BIB-nummer = 1022).

Nå er det natta for min del og jeg håper at folk har lyst til å følge med i morgen. Det kommer til å bli en lang og hard dag, men jeg vet at det er verd det når jeg først krysser mållinja. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits