TDG, 1 SYKKELRITT = 150 ØL

Da er det atter en gang dags for et av årets største høydepunkt, nemlig Tour De Gautefall (TDG). Dette rittet ble startet da noen venner fra det gode sørland gikk inn en avtale om å sykle fra Arendal til Gautefall som en tur. Siden den tid har arrangementet bare vokst og blitt et ritt hvor kun en håndfull utplukkede får lov til å starte. Det er rundt 5-6 lag som stiller til start og hvert av lagene stiller selvsagt med følgebil, ekstradeler, næring og hva enn det skulle være en rytter trenger. Jeg kjører i år, som i fjor for Team Meny Arena og dette er sørlandets svar på Team Sky, med sponsoravtaler som de fleste proffe team og lag bare kan drømme om. Ringnes bør nevnes her som en av de store hovedsponsorene til den legendariske banketten i etterkant av rittet. 150 enheter blir laget sponset med, og dette er noe som tilsier at banketten aldri slår feil. 

Men i år er jeg i oppkjøring til IronMan Zurich som går av stabelen den 24.juli og kan dermed ikke røre edle dråper. Men jeg fungere bra som barnepass for resten av gjengen, noe jeg med sikkerhet vet trengs. Oppdatering og bilder fra ritt og bankett kommer på bloggen etterhvert, så følg med ! 
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits