GLEM TOUR DE FRANCE, HER ER DET TOUR DE GAUTEFALL SOM GJELDER

God ettermiddag sprekinger. I disse tider sitter sikkert de fleste av dere og glor på Tour De France, dersom dere ikke deltar selv da selvfølgelig. Jeg på den andre siden har valgt å velge bort hele Tour De France sirkuset for å forberede meg for noe jeg mener er hakket gjevere, nemlig Tour De Gautefall. Dersom du var en av de som leste mitt forrige blogginnlegg fikk du sikkert med deg at det var dette jeg tilbrakte min lørdag på lørdagen som var og at jeg lovet dere oppdatering og bilder. 

Denne lørdagen gikk Tour De Gautefall av stabelen. Dette er et ritt som går fra Nedenes i Arendal til Gautefall i Nissedal og er på drøye 110 km. I år var vi et sterkt team på 6 ryttere fra Meny Arena og dette var noe vi viste allerede fra starten av rittet. De første 35 km av rittet er en felles oppvarmingsetappe der alle rytterne skal holde følge, men etter dette er hver mann og hvert lag overlatt til seg selv. I dette rittet skulle det bli delt ut trøyer av forskjellige sorter: 

Rød (klatretrøye)
Grønn (spurttrøye)
Hvit (ungdomstrøye)
Gul (seierstrøye)

Allerede etter første spurten var det dannet seg en bruddgruppe på 6 personer og Meny var selvsagt med der, men jeg tenkte meg ikke helt om og la meg 1 min bak hovedfeltet. Etter en god del kilometer fikk jeg hentet inn hovedfeltet igjen og fikk da beskjed om at bruddfeltet hadde en ledelse på hele 3 min og 30 sek, og det var ikke mer enn 35/40 km igjen av rittet. Jeg prøvde smått å rykke fra hovedfeltet men stort sett ble jeg hentet inn. Etter å ha bygget på meg litt agresjon, satte jeg i gang et skikkelig hardrykk og fikk fort farten av at ingen fulgte. Jeg fikk både 10 og 20 meter og bestemte meg for å kjøre til jeg evt møtte veggen. 

Beina virket knallsterke og det gikk rett og slett av seg selv. Da det var 17 km til mål så jeg ryggen på de to rytterne i tet, en av dem var selvsagt Sjur fra Meny-laget. Vi tok en rullering før jeg stakk atter en gang og kunne sykle som alene majestet over målstreken, 2 min og 33 sekunder forran 2. plassen. 

Team Meny Arena var veldig fornøyd med resultatlista. Laget hadde 5 ryttere blant topp 10, samtidig som vi kunne gå hjem med 3 av 4 trøyer, Gul (meg), Grønn (Sjur) og hvit (Adrian). Dette hadde selvsagt ikke vært mulig uten et fantastisk støtteapparat rundt, så må gi en stor takk til dem. 

Takk til alle rytttere, følgebilder, heiagjenger, fotografer og ikke minst arrangører for en fantastisk TDG 2016.

 

Én kommentar

design blandebatteri

08.08.2016 kl.10:56

Nice! :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits